Svetruck TMF är en kraftfull timmertruck som trots sin storlek är lätt att manövrera och underhålla. Svetruck kan anpassa din maskin så att den passar din arbetsplats på bästa sätt. Våra Svetruck TMF-maskiner används på sågverk, pappersbruk och inom massaindustrin.

Maskinen är utformad för att ge föraren en god arbetsmiljö som främjar hög produktionskapacitet. Vårt mål är att förarna ska kunna arbeta säkert och effektivt under hela skiftet.

Svetruck TMF är byggd med kända kvalitetskomponenter i kombination med många års erfarenhet, vilket ger en erkänt tillförlitlig maskin för snabb, säker och kostnadseffektiv timmerhantering vid tung drift.

Svetruck TMF är världsledande inom timmerhantering.

Svetruck TMF 32/22

32 tons lyftkapacitet med teleskop infälld.
22 tons
lyftkapacitet med teleskop utfälld.

Gripklon finns i storlekar från 8,0 till 9,5 m². 360° rotation och bibehållen precision vid svängning i längdriktningen.

Svetruck TMF 28/21

28 tons lyftkapacitet med teleskop infälld.
21 tons lyftkapacitet med teleskop utfälld.

Gripklon finns i storlekar från 6,0 till 8,2 m². 360° rotation och bibehållen precision vid svängning i längdriktningen.

Svetruck TMF 25/18

25 tons lyftkapacitet med teleskop infälld.
18 tons
lyftkapacitet med teleskop utfälld.

Gripklon finns i storlekar från 6,0 till 7,5 m². 360° rotation och bibehållen precision vid svängning i längdriktningen.

Svetruck TMF 15/11

15 tons lyftkapacitet med teleskop infälld.
11 tons
lyftkapacitet med teleskop utfälld.

Gripklon finns i storlekar från 4,8 till 6,8 m². 360° rotation och bibehållen precision vid svängning i längdriktningen.

Svetruck TMF 12/9

12 tons lyftkapacitet med teleskop infälld.
9 tons
lyftkapacitet med teleskop utfälld.

Gripklon finns i storlekar från 2,3 till 5,5 m². 360° rotation och bibehållen precision vid svängning i längdriktningen.