Medarbetare

HAR DU OCKSÅ PASSION
FÖR STORA MASKINER?

Har du också en passion för stora maskiner och tror att du skulle passa in hos oss, så kan du skicka in en spontanansökan.

Har vi lediga tjänster så hittar du dem här på denna sidan.

Välkommen med din spontanansökan med cv till jobb@svetruck.se

VI SÖKER FLER MEDARBETARE:

Truckreparatörer
Arbetsuppgifterna består av reparation av inbytesmaskiner.
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbeten med entreprenadmaskiner och kunskaper inom el, hydraulik och svetsning.

Svetsare
Arbetsuppgifterna består av svetsning av detaljer till våra truckar.
Kvalifikationer: Svetsutbildning samt god erfarenhet av svetsning i grov och medium plåt.

Montörer
Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande monteringsarbeten av komponenter och truckar inom tung fordonsindustri.

Maskinoperatör/svarvare
Arbetsuppgifterna består av manuell- och automatsvarvning.

Välkommen med din ansökan med cv till jobb@svetruck.se

Teknisk dokumentatör/Illustratör

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk dokumentatör/illustratör blir din främsta arbetsuppgift att ta fram och sammanställa teknisk information/illustrationer till nya produkter och funktioner. Uppdatering av befintliga illustrationer och underlag samt enklare ritningsarbete.

Du kommer att utgå från redan befintliga teknisk dokumentation med nära kontakt med andra avdelningar så som utvecklingsavd , produktionspersonal etc. Du framställer underlag om produkten ur ett kund- och serviceperspektiv.

Du har ett brinnande intresse för teknik, är nyfiken och drar dig inte för att utveckla din tekniska kompetens. Du är serviceinriktad och tycker det är utmanande att skapa kundunika produkter. Du trivs att arbeta i ett familjärt, tryggt och stabilt företag där arbetet genomsyras av en rak och öppen dialog.

Bakgrund som gymnasieingenjör eller likvärdigt. Erfarenhet av Assert, Creo 3D, Creo Illustrate, Solid works eller liknande arbete meriterande.

Välkommen med din ansökan med cv till jobb@svetruck.se